JUSTIȚIEPoliticăȘtirile 60m.RO

Deputatul USR ce a pretins că este handicapt ca să obțină o garsonieră ANL oferă lecții de moralitate AUR

În cadrul unei emisiuni de dezbatere electorală ce a avut loc la TVR, George Simion, liderul partidului AUR, a acuzat USR că a votat pensii speciale pentru consiliul concurenței, că nu a participat la votarea legii fără penali în funcții publice și că au cheltuit ilegal zeci de milioane de euro din subvenția publică, bani din care se puteau construi spitale.

George Simion i-a amintit deputatului USR Stelian Ion că nu este momentul să ofere el lecții de moralitate după ce doar acum câțiva ani a pretins că are un handicap pentru a putea obține o locuință de la ANL.

Citiți aici combinația făcută de deputatul USR și prin care, în fața altor români de bună credință, a obținut ilegal o locuință ANL.

Liderul AUR a mai precizat că nu partidul AUR a condus România în ultimii 30 de ani și că PSD, PNL și mai nou USR au făcut acest lucru.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button