Știrile 60m.RO

Mizerie. Cristian Petrescu de la PMP ne spune de pensii speciale și pensii de 400 de lei… ALO, BĂSESCU…

Ia uitați aici ce spune Cristian Petrescu de la PMP:

„În târg la Copălău am cunoscut oameni frumoși la suflet, dar apăsați de grijile de zi cu zi. Cum să nu ți se rupă sufletul văzându-i cât muncesc pentru a-și întregi pensia de 400 de lei, în timp ce alții iau pensii speciale de sute de milioane?!”

ALO, BĂSESCU? Ne iei de proști? Ce tupeu murdar pe voi.

Băi nesimțiților, voi și astăzi sunteți la guvernare cu PNL și aveți secretari de stat și funcționari publici puși politic. Nu a spus PNL că sunteți cei mai fideli aliați?

Bă tupeiștilor, voi ați băgat pensiile speciale când patronul vostru conducea România. Voi chiar îi luați de proști pe Români? Voi ați băgat pensiile speciale, voi dați zeci de mii de lei la cei puși politic.

Ce tupeu fantastic ca PMP să pozeze antisistem, partidul ce a avut ca prim-președinte pe Elena Udrea…

Voi ne luați pe toți de proști, ar trebui să vă alunge lumea cu pietre din târguri că voi i-ați închis și ținut în mizerie.

Românii au trimis la groapa istoriei PDL și toți tâlharii de acolo au plecat în PMP și PNL. Acum vor trimite și PMP, partid ce se află sub limita de prag electoral de 5%.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button