Economie

În timp ce TAROM moare, Air Serbia se extinde cu Miami, Shanghai și Guangzhou în China

Air Serbia intenționează să lanseze zboruri Shanghai (SHA) în noiembrie sau decembrie 2024, cu scopul de a-și extinde raza de contact în China unde are deja zboruri, a declarat șeful companiei Jiri Marek.

Air Serbia plănuia să lanseze servicii către Shanghai (SHA) și Guangzhou (CAN) în 2024, dar s-a confruntat cu întârzieri din cauza penuriei de aeronave. Compania aeriană a asigurat permise pentru două zboruri SHA săptămânale și trei zboruri săptămânale CAN. Două aeronave Airbus A330-200, operate anterior de Etihad Airways și Air Belgium, urmează să fie livrate în iulie, septembrie si octombrie.

Air Serbia intenţionează să se extindă în America de Nord anul viitor, concentrându-se pe destinaţiile din Statele Unite. Zborurile dintre Belgrad (BEG) și Miami (MIA) sunt programate să înceapă în 2025, în așteptarea achiziției de avioane widebody potrivite. În plus, compania aeriană își propune să sporească conectivitatea prin parteneriate, inclusiv creșterea capacității de partajare a codeshare cu ITA Airways.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button