Politică

Marian Vasile, candidatul AUR la primăria Craiova: Olguța, sapa și bordura! Doamna Vasilescu a pus prima bordură la temelia Spitalului Regional

Știrea zilei: Doamna Vasilescu a pus prima bordură la temelia Spitalului Regional!

Pe unde începe un șantier la un mare obiectiv, apare și doamna Vasilescu, fie că are sau nu legătură efectiv cu lucrările. De regulă, nu prea are. Și nu vine cu mâna goală, ci cu bordura din dotare.

Neavând treabă pe la primărie și având probabil în poșetă bordura buclucașă (pe care a pus-o și în mai 2019, împreună cu Dragnea, într-un lan de grâu, spunând că pe acolo o să treacă drumul expres), doamna Vasilescu a trecut astăzi pe la un șantier (cu care primăria nu are nicio legătură) ca să facă niște glumițe.

Voi ce credeți?

1. Își pregătește o nouă carieră (în stand-up comedy)?

2. A încurcat adresa de destinație a bordurii (obosită fiind după un deceniu în funcția de primar)?

P.S. Poza, cu lopata în mână, mi-a adus aminte de imaginea cu Ponta – de la inaugurarea lucrărilor la „cartierul chinezesc“ (care putea fi singurul proiect major din ultimii 12 ani, sută la sută al primarului și NU al guvernelor)!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button