Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Vom deschide Primăria Sectorului 1 către cetățeni, vom comunica cu ei și toate proiectele vor fi făcute cu și pentru aceștia!

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, afirmă că va deschide Primăria Sectorului 1 către cetățeni, și va comunica cu ei și toate proiectele vor fi făcute cu și pentru aceștia!

”Le mulțumesc oamenilor din Sectorul 1 pentru deschiderea de care dau dovadă. Prin piețe, prin parcuri, pe stradă și peste tot. Au probleme care ar putea fi rezolvate dacă primăria ar da dovadă de deschidere. De comunicare și transparență. De exemplu, oamenii care au mici afaceri în Piața Matache nu au fost consultați despre cum ar trebui să funcționeze această piață. Ce servicii publice sunt necesare și cum ar trebui să arate proiectul de reabilitare. Mai mult, li s-au impus niște taxe exorbitante! Vom deschide Primăria Sectorului 1 către cetățeni, vom comunica cu ei și toate proiectele vor fi făcute cu și pentru aceștia!”, a transmis candidata AUR pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button