Social

VIDEO: Un șoarece aleargă prin coșurile cu chifle și panificație de la Lidl

Un șobolan a fost găsit plimbându-se pe produsele de patiserie dintr-un supermarket Lidl. Momentul a fost filmat și a ajuns pe internet.

Clienții priveau revoltați, iar unii dintre ei chiar au început să filmeze. Clipul video a ajuns pe rețelele sociale, dar și la Comisariatul Județean al Protecției Consumatorului, care va merge în control.

Întreaga scenă ar fi fost surprinsă marți seara în Lidl Năsăud.

„Fiica mea, împreună cu o colegă, au văzut șoarecele aseară, înainte de ora închiderii, la Lidl Năsăud. Aproape zilnic fac cumpărături acolo și chiar cumpăr foietaj. Noi vrem doar să nu se mai întâmple, pentru că nu e normal”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro tatăl fetei care a filmat scena șocantă.

Imaginile filmate au ajuns la OPC încă de aseară, iar șeful instituției spune că inspectorii instituției vor merge în control, mai ales că n-ar fi prima dată când în Lidl Năsăud s-ar găsi nereguli.

„Am văzut și am primit video. Nu s-a făcut nicio sesizare oficială așa că ne vom autosesiza și vom merge în control acolo. Am înțeles că ar fi vorba de Lidl din Năsăud, iar acel Lidl a mai fost sancționat de noi când am făcut ultima acțiune. Dar cum spuneam, vom merge în control”, a spus Stelian Dolha, șeful OJPC Bistrița-Năsăud.

Un alt șobolan surprins la raftul cu biscuiți la Lidl Titan

Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. Și anul trecut un șoarece a ajuns într-un supermarket Lidl și se plimba nestingherit printre rafturile cu biscuiți.

„Ce surpriză…. daca il cauta cineva pe ” Laurentiu” il găsiți în Lidl Titan ?”, scrisese o clientă în postarea ajunsă pe internet la vremea respectivă.

„Lidl Romania, ce îi dați să mănance, de e asa gras??”, „Să nu îl treziți”, „E oferta săptămânii la Lidl? La un pachet de biscuiți primești și un șoricel?”, „Lasă, băiete, biscuiții! Brânza nu-ți mai place?”, „Pe bune???”, au fost doar câteva din comentariile internauților care au văzut fotografiile cu animalul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button