USR vrea să numească în consiliile de administrație ale spitalelor un condamnat pentru tentativă de omor

Distribuie dacă ți-a plăcut

Horia Tomescu, viceprimarul Capitalei, îl susține pe Răzvan Marian Apostol în consiliile de administrație ale spitalelor, deși are o condamnare pentru o tentativă de omor, scrie Gândul.

Potrivit sursei, în iulie 2004, când avea 20 de ani, Apostol a înjunghiat-o, de mai multe ori, pe fosta lui iubită. Acesta i-a tăiat gâtul tinerei chiar la intrarea în căminul Grupului Școlar Agricol „Viaceslav Harnaj” din București. Contactat de Gândul, Răzvan Marian Apostol a refuzat să vorbească despre tentativa de omor comisă în 2004. Întrebat dacă el este cel despre care presa a relatat în 2004 că și-a înjunghiat fosta iubită, Apostol a spus: „Acum sunt un alt om”.

După ce și-a ispășit pedeapsa, Răzvan Marian Apostol și-a terminat studiile la o universitate particulară și a lucrat, timp de doi ani, ca șef al unei echipe de instalatori, apoi alți doi ani la o pizzeria și ca administrator al unei asociații de proprietari. Alți cinci ani a fost angajat al unei firme care a obținut numeroase contracte de la primării și spitale.

Din anul 2019, când era angajat la firma respectivă, Apostol a ajuns la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, într-o funcție de conducere, el fiind numit șef serviciu.


Distribuie dacă ți-a plăcut
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: