Politică

Ținta electorală a lui George Simion: „Mi-am propus să scot cu un europarlamentar în plus față de PSD”

George Simion, liderul AUR, și-a exprimat obiectivul pentru alegerile europarlamentare, declarând că ținta sa este să obțină un europarlamentar mai mult decât PSD.

Liderul AUR a afirmat că ținta sa este ca partidul să ia cu un europarlamentar mai mult decât PSD, acuzând că scăderea partidului în sondaje s-ar datora comasării alegerilor.

„Sunt convins că o să facem o surpriză. Această scădere care se poate observa poate avea dacă e luat în calcul și e ponderat și chiar dacă s-a făcut pe bune un sondaj, are legătură cu alegerile comasate și cu felul în care actuala Coaliție caută să-și mențină puterea prin practici deloc democratice, încălcând legile electorale, încălcând Constituția țării. Nu e o tragedie nici dacă iau 16, nici dacă iau 20, nici dacă institutele de sondare eșuează iar când dau cifra AUR. Ce mi-am propus este să scot cu un europarlamentar în plus față de PSD, asta este ținta mea electorală la alegerile europarlamentare pentru că suntem a doua forță a țării”, a afirmat Simion, adăugând că „nu e nici o tragedie” nici dacă nu se întâmplă și că pentru formațiune contează ce vor face la alegerile prezidențiale și cele parlamentare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button