Știrile 60m.RO

Studenții de la jurnalism cer demiterea ofițerului SRI, Antonio Amuza

Reacție a studenților de la FJSC, după ce Facultatea l-a angajat miercuri pe Antonio Amuza, fostul șef al departamentului de resurse umane al Serviciului Român de Informații, ca asistent universitar la catedra de publicitate a instituției. ASC solicită consiliului Facultății revizuirea deciziei. „Solicităm Consiliului Facultății să revizuiască decizia privind ocuparea postului de asistent universitar la FJSC de către candidatul în cauză“, scriu studenții.

„Asociația Studenților la Comunicare, asociație reprezentativă a studenților Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București, dorește să-și exprime îngrijorarea cu privire la posibilele efecte negative pe care recenta angajare consemnată de validarea concursului pentru ocuparea postului de asistent universitar la FJSC de către Consiliul Facultății și Senatul UB le poate avea asupra calității învățământului şi, implicit, asupra prestigiului UB şi FJSC“, scrie organizația într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

„În primul rând, persoana în cauză nu are studii în domeniile publicității sau ale semioticii, din care fac parte disciplinele pe care ar urma să le predea în calitate de asistent universitar. Acest lucru ridică întrebări cu privire la calificările sale pentru predarea unor materii precum “Introducere în publicitate”, “Introducere în semiotică”, “Atelier în publicitate”, “Semiotica publicității”, “Publicitate politică”, “Practică”, “Noile media și comunicarea politică în advertising”, “Comunicarea de criză” și “Campanii în publicitate” (…)”, se arată în mesajul organizației.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button