Știrile 60m.RO

Sondaj: Românii consideră că Virgil Popescu trebuie demis

Într-un sondaj realizat de 60m.ro pe pagina sa de socializare românii au votat într-o proporție covârșitoare pentru demiterea ministrului Energiei Virgil Popescu, în urma tragicului accident de la mina Jilț ce aparține Complexului Energetic Oltenia. Din cei circa 1000 de votanți 99% se pronunță în favoarea demiterii lui Virgil Popescu.

”Ăștia nu sunt oameni, sunt animale!” spune fostul lider sindical de la Cariera Jilț Sud, Ion Popescu, revoltat că ministrul Energiei, Virgil Popescu, a zâmbit, marți seară, când a acordat interviuri după tragedia în care au murit 3 oameni iar 10 au fost răniți.

Ion Popescu spune că, de ani de zile, la Complexul Energetic Oltenia se acționează haotic, nu se fac investiții în îmbunătățirea condițiilor de lucru. Liderul sindical a fost enervat de atitudinea ministrului Energiei, Virgil Popescu, ajuns de urgență marți seară la carieră.

”Zâmbea! Nu se poate așa ceva, aceștia nu sunt oameni! Același zâmbet parșiv  avea și Lăcrămioara Pințea, când spunea că va da afară 6-7000 de oameni! Calcă peste cadavrele noastre!” spune Popescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button