Știrile 60m.RO

Simona Halep revine pe teren!

Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a anunţat pe site-ul oficial decizia TAS de reducere a suspendării Simonei Halep, menţionând că sportiva poate reveni imediat în competiţii. ITIA aşteaptă decizia completă şi motivată şi “o va analiza amănunţit”, a precizat şefa agenţiei.

“Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) ia act de decizia de astăzi a Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cazul jucătoarei de tenis din România Simona Halep.

În urma unei audieri care a avut loc în perioada 7-9 februarie 2024 la Lausanne (Elveţia), comisia TAS a admis parţial apelul formulat de Halep împotriva unei sancţiuni disciplinare impuse de un tribunal independent în septembrie 2023, reducând perioada de ineligibilitate de la patru ani la nouă luni.

Decizia de astăzi vine sub forma unei „hotărâri operative”, urmând ca decizia completă a comisiei TAS să fie prezentată în scris la o dată ulterioară”, se arată pe site-ul ITIA.

Directorul executiv al ITIA, Karen Moorhouse, a declarat că aşteaptă decizia completă şi motivată.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button