Politică

Patriarhul negru de la Cotroceni a înfătuit unirea PSD cu PNL și a scris o nouă filă în epoca întunecată a postdecembrismului

Data de 21.02.3023 va rămâne în istorie ca ”Miercurea Neagră”, ziua în care democrația a fost ucisă. Am revenit la partidul unic cu ajutorul celor două aripi desprinse din FSN, PSD și PNL. Klaus Iohannis, patriarhul negru de la Cotroceni a înfătuit unirea PSD cu PNL și a scris o nouă filă în epoca întunecată a postdecembrismului.

Ne spun cu nerușinare că e spre binele poporului. Nu, e doar spre binele nomenclaturii de partid și de stat sprijinită puternic de factorul extern. Toți au pus umărul la această mascaradă pentru a izola cumva AUR.

În anii 90` priveam neputincioși la regimul FSN susținut de Moscova, jaful din țară, inflație de aproape 300% și noul capitalism de cumetrie. După 35 de ani de la Revoluție am putea spune că am evoluat, cu bune cu rele am reușit să înlocuim griul sovietic cu ceva mai plăcut ochiului.

Din păcate, Occidentul de la care așteptam numai lucruri bune, democrație și bunăstare, ne aduce azi dictatura, la fel cum o făcea Iliescu și Moscova. Aceeași nomenclaturiști din anii 90 ce primeau lumină de la Moscova sunt acum ghiocei în fața Bruxellesului. Fără sprijinul Bruxelles-ului și ambasadelor străine nu și-ar fi permis să masacreze democrația în România.

”AUR trebuie oprit cu orice preț!”, acesta este ordinul pe unitate. Aici a pus umărul și regimurile de la Kiev și Chișinău, inventând tot felul de știri false despre președintele AUR, George Simion. De ce fac asta? Pentru că ei se hrănesc cu miliarde de euro din bugetul României și nu trebuie să ofere nici o explicație în fața poporului român. Celor de la Chișinău li s-a transmis că AUR nu va ajunge niciodată la putere așa că au liber la mojicii. Poate Dumnezeu va da mintea cea de pe urmă poporului român și va înțelege aceste nelegiuri puse la cale de cei care jefuiesc țara de 35 de ani. AUR va lupta cu toate forțele împotriva partidului unic PSD/PNL și nu se lasă intimidat de Goliat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button