Politică

Nicușor Dan, desființat de unul dintre foștii săi susținători: A stat lângă grupuri mafiote din Bulgaria și alte personaje dubioase

In primul rand, Nicusor Dan a aparut pe firmamemnt in povestea cu Pungestiul, unde s-a demonstrat – nu o spun eu, a spus-o seful NATO, Hillary Clinton si altii – ca aceste miscari antidezvoltare facting au fost finantate direct de rusi. Acolo, el a fost langa grupari mafiote din Bulgaria si alte personaje dubioase. Deci, cineva l-a pompat si i-a dat bani. El nu castiga nimic atunci. Cumva, atunci a fost creat din neant”, a declarat Andrei Caramitru, analist politic.

„Sunt multe mistere in ce face Nicusor Dan pe tema asta. Dansul a spus in cursul zilei de ieri ca nu a facut decat sa se conformeze unor reguli de atunci stabilite de securitate pentru cei care calatoreau in strainatate sub Ceausescu. Pai acele reguli tocmai asta presupuneau, aproape in mod esential, as zice eu: sa colaborezi cu secutritatea, sa dai note informative despre colegi, despre profesori, de cine era interesat sistemul. A mai spus ca are doua adeverinte din anii din urma”, a afirmat Valerian Stan, fost șef al Departamentului de Control al Guvernului. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button