Politică

Iohannis le va lăsa românilor doar ochii, ca să plângă! Trenuri pe hidrogen de peste 1 miliard de euro

Bogdan Mîndrescu, omul din umbră care conduce ministerul Tranporturilor, servește viselor umede ale președintelui Klaus Iohannis privind schimbările climatice. Vorbim de o escrocherie de proporții prin care statul român cel mai propabil va plăti niște produse care nu vor fi livrate niciodată. Vorbim de o achiziție de tip Bechtel. Klaus Iohannis, MAE și toate instituțiile statului român plătesc himere pentru a-i obține dulapului de la Cotroceni un post la NATO s-au prin instituțiile occidentale.

Mîndrescu a decis să coordoneze achiziția a 12 trenuri pe hidrogen. Ele sunt doar la nivel de proiect. Trenuri de hârtie, dar românii sunt buni de plată. Nu mai vorbim de faptul că noi nu avem cale ferată pentru a putea pune în valoare actualele locomotive deținute de CFR. Se circulă pe multe linii cu viteze mai mici decât în perioada interbelică.

Cele 12 trenuri cu hidrogen costă 174 de milioane de euro, potrivit Notei de Fundamentare, dar întreținerea, reparațiile și alimentarea cu hidrogen pentru o perioadă de 30 de ani aproape un miliard de euro. 

Președintele Klaus Iohannis este o copie a trădătorului de țară Carol al-II-lea. Iohannis le va lăsa românilor doar ochii, ca să plângă!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button