Politică

Iohannis confirmă eșecul comasaților: Cîrstoiu a fost retras

Președintele confirmă eșecul comasaților. Klaus Iohannis susține că ruperea coaliției PSD-PNL la București nu reprezintă un mare succes.

„Cert nu e un mare succes al coaliției. Prefer să nu comentez deciziile în materie de ales candidați și de felul în care se vor poziționa. Discuțiile s-au purtat ieri și azi noapte. N-am fost acolo, ca să fiu în c0ntact nemijlociu. Am aflat rezultatele. Important e ca această soluție de candidați separat să nu ducă la nilte lupte în interiorul coaliției care să se reflecte negativ asupra guvernului. Cred că există capaciytatea la partide. Cred că toată lumea își amintește că această coaliție a fost încurajată de mine, pentru că am avut nevoie de un guvern stabil, ca sa trecem cu bine.

Obiectul acestei coaliții a fost trecerea prin crize. Cred că mai are potențial această coaliție, în viitor. Sigur că acum o să fie mai complicat pe viitor”, a spus Iohannis.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button