Politică

Ioana Ramona Bruynseels: Vreau ca Sectorul 1 să devină cel mai prietenos loc din București pentru copii!

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, afirmă că vrea ca Sectorul 1 să devină cel mai prietenos loc din București pentru copii!

Vreau ca Sectorul 1 să devină cel mai prietenos loc din București pentru copii!

Ce inseamnă asta?

  • Străzi sigure, treceri de pietoni bine marcate și transport public adaptat nevoilor lor.

• Trasee sigure pentru mersul pe jos și cu bicicleta, drept pentru care vom dezvolta o rețea de piste pentru biciclete și trotuare sigure, astfel incat cei mici să poată merge la școală sau la alte activități în siguranță și independent.

  • Mai multe parcuri și locuri de joacă moderne, sigure și atractive, unde copiii se pot juca liber și își pot dezvolta creativitatea.

Imbunatatirea transportului public, astfel încât să fie accesibil, sigur și atractiv pentru copii și familiile lor.

Foarte important, vom investi mult in educație, de la creșă și grădiniță până la școală și afterschool, pentru a oferi tuturor copiilor șansa de a-și dezvolta potențialul.

• Accesul la servicii medicale și sociale de calitate, pentru a le proteja sănătatea și bunăstarea.

• Si, de ce nu, oportunități pentru ca vocea copiilor să fie auzită și luată în considerare în deciziile care îi privesc.

  • Un prim proiect va fi “Autobuze școlare la tine în cartier”, prin care copiii vor fi preluați de autobuze școlare moderne și sigure cât mai aproape de casă, dupa modelul de la scolile private.

Astfel, micuții dumneavoastră vor ajunge la școală în siguranță și confort, iar traficul din Sectorul 1 va fi mai fluid în orele de vârf.

Poliția Locală Sector 1 va supraveghea urcarea și coborârea elevilor, pentru ca dumneavoastră să stați fără griji”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button