Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Sunt sondajele relevante sau doar o perdea de fum? Pe 9 iunie scăpăm Sectorul 1 de Clotilde Armand

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, se întreabă dacă sunt sondajele relevante sau doar o perdea de fum? Indiferent de răspuns, să nu uităm ce e cu adevărat important: 9 iunie! Atunci e ziua în care decidem viitorul sectorului nostru, spune candidata AUR. 

”Sondaj după sondaj, amețim cu toții! Plouă cu sondaje de opinie în ultimele zile, care mai de care mai spectaculos .Dar câtă încredere să avem în aceste rezultate când acuzațiile de manipulare zboară în toate direcțiile?Voi ce părere aveți? Sunt sondajele relevante sau doar o perdea de fum? Indiferent de răspuns, să nu uităm ce e cu adevărat important: 9 iunie! Atunci e ziua în care decidem viitorul sectorului nostru”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button