Politică

În patria baronului Gheorghe Flutur, românii își asfaltează singuri drumurile

Mai mulţi locuitori ai comunei sucevene Bosanci au strâns bani şi au asfaltat o porţiune dintr-un drum plin de gropi în care localnicii susţin că îşi avariau frecvent autovehiculele. Imagini cu operaţiunea de asfaltare au fost postate pe reţelele sociale, acestea fiind însoţite de mesaje critice la adresa Consiliului Judeţean Suceava, acuzat de lipsă de implicare.

Potrivit imaginilor postate pe reţelele sociale, drumul asfaltat pe o porţiune de câţiva metri este drumul judeţean 208 A, care face legătura între Suceava şi Dolhasca. Tronsonul este inclus în Axa Rutieră Strategică 1 Suceava- Iaşi, din care două loturi se află pe teritoriul judeţului Suceava, cu o lungime totală de 75,739 Km.

Imaginile postate pe reţelele sociale sunt însoţite de mesaje critice la adresa Consiliului Judeţean Suceava şi a preşedintelui acestei instituţii, Gheorghe Flutur.

Jurnaliştii de la telem.ro scriu că în urmă cu câţiva ani şi locuitorii din comuna ieşeană Butea au pornit o acţiune similară, în urma căreia fostul primar şi şase localnici au plombat un kilometru de drum, fără să aibă autorizaţie pentru lucrări, aceştia fiind trimişi in judecată.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button