Politică

Ilie Alin Coleșa: AUR este pentru eliminarea pensiilor speciale!

Alianța pentru Unirea Românilor susține eliminarea pensiilor speciale în regim de urgență având în vedere contextul economico-social din România, dar în ultimul rând să nu uităm că acești ”speciali” sunt niște trântori ce trăiesc pe spatele poporului român, afirmă deputatul AUR de Cluj, Ilie Alin Coleșa.

„Eliminarea pensiilor speciale ale primarilor s-a aflat ieri, pentru a 2-a oară, pe ordinea de zi a Comisiei de Drepturile Omului, Culte și Minorități. AUR este de acord cu eliminarea acestora. Așa am votat când această inițiativă (plx 328/2021) s-a dezbătut pentru prima dată în comisie. Reprezentatul USR PLUS, prin presa de partid, a lansat o știre conform căreia eu aș fi votat Contra. O minciună de tip marxist. Postarea FB care a fost „sursa” acestei minciuni a fost între timp corectată, însă știrea a fost deja rostogolită în spațiul public. Actualmente suntem în GREVĂ, participând la ședințe și în Plenul Camerei Deputaților, însă FĂRĂ A VOTA. Motivul îl știți, democrația a fost suspendată. O imagine de ieri, din timpul desfășurării ședinței comisiei pentru Drepturile Omului de la Camera Deputaților. Să nu ne lăsăm înșelați!”, a declarat deputatul AUR, Ilie Alin Coleșa.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button