Magazin

George Simion rămâne ferm: „Nu negociem alianțe cu PNL și PSD. Votăm în interesele românilor”

Liderul AUR, George Simion, spune că exclus ca partidul său să facă alianțe cu PSD sau PNL. Atenție, AUR vrea să colaboreze cu fiecare partid care conduce primării sau consilii locale și județene, însă spune că doar în funcție de interesele românilor.

Simion promite că PNL, PSD și USR vor avea de muncit ca să îi convingă consilierii să le dea votul!

Iată ce a spus acesta:

Ei au dat foc la țară făcând aceste alegeri comasate. Noile alegeri intră în vigoare peste patru luni. Mandatele de consilieri se iau în primire de abia după 21 septembrie când e ziua mea.  Votăm orice hotărâre de consiliu care e în interesul românilor. Nu negociem cu nimeni. Noi ne-am dus acolo la votul românilor și vom vota în funcție de interesul românilor, fiindcă suntem în fiecare consiliu local și județean din țară. Am un 1.400.000 de oameni care au votat cu noi. Nu pot să fiu naiv, trebuie să fim atenți la parlamentare. Acolo nu se mai joacă cartea cu comasarea, a spus Simion la România TV.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button