Politică

George Simion: Prin lepădarea de propriul tată, beizadeaua Burduja vrea să distragă atenția de la lucruri mult mai grave!

Dacă Sebastian Burduja, liderul PNL si candidatul la Primăria Capitalei s-a lepădat de propriul tată, înseamnă că de naivii care i-ar da votul lor precum și de promisiunile făcute lor s-ar lepăda în prima secundă!Întrebat cum se împacă retorica sa antirusească cu prezența tatălui său în conducerea companiei ALRO Slatina, deținută de un oligarh rus, Sebastian Burduja, care este și ministrul Energiei s-a lepădat de propriul tată spunând că “Tatăl meu este tatăl meu și ce face dânsul să răspundă pentru asta” și că trebuie “„să încetăm, după 34 de ani, să judecăm o generație după faptele altei generații”.

De dragul funcției, Beizadeaua s-a lepădat de propriul său tată, care pe lângă legătura cu oligarhul rus, a mai fost acuzat și de falimentul băncii cu capital de stat Bancorex, unde a fost președinte, precum și de legături cu serviciile și cu fosta Securitate!

Prin lepădarea de propriul tată beizadeaua Burduja vrea să distragă atenția de la lucruri mult mai grave. Sebastian Burduja, care este și ministrul Energiei, sfidează un întreg popor pretinzând că tatăl său și nu el însuși trebuie să dea socoteală pentru că Burduja senior este în conducerea ALRO Slatina, cel mai mare consumator de energie electrică din România, în timp ce Burduja junior, ca ministru al Energiei, are în subordine directă cei mai mari producători de energie electrică cu capital de stat. Conflictul de interese este pe față!

Aceasta este oligarhia cu care se luptă în numele poporului Alianța pentru Unirea Românilor – AUR, acesta este Sistemul care a îngenuncheat România și îi jefuiește pe români!

Tupeu, cinism, minciună și interese oligarhice!Români! Pe 9 Iunie avem o mare șansă! Veniți cu toții! Să-i măturăm de la putere!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button