Știrile 60m.RO

George Simion, președintele AUR: Sistemul se agită, se zbate, dar tot nu poate opri AUR!

reședintele AUR, George Simion vorbește despre faptul că sistemul se agită pentru că partidul pe care îl reprezintă se îndreaptă către câștigarea alegerilor. Încă de la începutul anului 2024, sistemul condus de PSD-PNL și cu îngăduirea lui Klaus Iohannis au aruncat pe piața mass media tot felul de imagini trucate sau înregisrări audio false, editate, explică George Simion. Redăm, integral, postarea publicată de președintele AUR:

De la începutul anului, sistemul condus de PSD și PNL sub oblăduirea lui Klaus Iohannis a făcut tot ce i-a stat în putință să pună tot felul de obstacole în calea AUR. Au început cu niște denigrări de doi bani prin imagini trucate, au încercat să folosească înregistrări audio false, dar degeaba. Până la urmă, ce nu și-au dat seama este că românii nu pică în plasa lor.

Apoi au continuat cu mizerii și mai mari: au comasat alegerile de frica AUR! Da, de frica noastră, pentru că Ciolacu (probabil sfătuit de consultanții plătiți cu bani grei) a anunțat cu surle și trâmbițe că își dă demisia dacă pierde alegerile europarlamentare.

Toate sondajele arată că AUR este în creștere, iar PSD este într-o scădere abruptă. Și ce au făcut pentru a se salva? Au dat o lovitură de stat călcând în picioare democrația, Constituția, legile țării. Totul, cu girul instituțiilor pe care și le-au subordonat, Avocatul Poporului și Curtea Constituțională.

Dar nu s-au oprit aici! Au încercat, prin ordonanța de urgență prin care s-au comasat, să ne blocheze să avem oameni în secțiile de vot. De ce? Pentru că oamenii noștri, oamenii de AUR, apără voturile fiecărui român care susține partidul nostru, nu se vor deda la niciun fel de înțelegeri ascunse cu pesediștii și peneliștii.

Sistemul nu poate opri AUR
Pe scurt: le stricăm tot jocul din ziua votului. Nu le-a mers nici cu asta! AUR va avea oameni în secțiile de vot și vom apăra votul românilor! Pentru că nici asta nu le-a ieșit, Ciolacu a reciclat subiectul documentelor primite de la Ucraina și Moldova în ceea ce privește interdicția mea de a intra în aceste două state. Asta nu arată decât disperarea lui Marcel Ciolacu și a sistemului din jurul lui care începe, pas cu pas, să se destructureze, începe să tremure și mai tare pentru că le fuge pământul de sub picioare.

Ce mai urmează acum? Păi, ne cam putem da seama din tot ce trâmbițează trompetele pesediste precum Pricopie: vor să scoată AUR în afara legii. Este singura lor soluție pentru a opri cea mai mare mișcarea de renaștere națională din ultimii ani! Este singura lor soluție pentru a opri AUR! Nu o să le meargă nici cu asta, așa cum nu le-a mers cu nimic din tot ce au încercat. Suntem și vom fi mai puternici decât acum!

Avem de partea noastră două atuuri pe care ei nu le au: ROMÂNII și DREPTATEA! Și vom merge până la capăt pentru a-i apăra pe români, pentru a pune capăt acestui sistem hidos care ne-a condus de 34 de ani. 2024 este un an vital pentru democrația din România, pentru viitorul nostru! Începând cu 9 iunie trebuie să facem alegerea corectă, alegerea de AUR pentru România! a explicat George Simion, președinte AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button