Politică

George Simion: Marcel Ciolacu este, alături de Nicu, alături de Werner, reprezentantul statului capturat. Ne privesc pe toți ca pe niște asistați sociali

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat la Iași, în cadrul unei dezbateri publice, programul de guvernare în 15 puncte al partidului. AUR consideră că românii au nevoie de un plan care să îi unească. Acest plan poate fi Reconstrucția României. Ținând cont de încrederea pe care oamenii au investit-o în noi, am considerat că este absolut firesc să venim în fața românilor să le prezentăm viziunea noastră, planul nostru pentru atunci când vom ajunge la guvernare. Avem și specialiștii necesari, și avem și ideile necesare.

George Simion, declarație la Iași cu privire la evenimentele de astăzi: „Marcel Ciolacu a fost huiduit astăzi acasă la el, la Buzău, și probabil se chinuie acum să influențeze știrile, să nu se arate imaginile la televizor. Probabil crede că e o conspirație, că membrii AUR l-au huiduit, că noi stăm în spate. De fapt, Marcel Ciolacu este, alături de Nicu, alături de Werner, reprezentantul statului capturat.

Au capturat România și au o viziune asupra dezvoltării țării noastre în care, probabil, ne privesc pe toți ca niște asistați sociali. Și asta a fost atitudinea față de profesori, pe care îi încurajăm și care sperăm să reziste în această formă de protest. Ei privesc și profesorii, și toate celelalte categorii sociale ca pe niște asistați sociali”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button