Știrile 60m.RO

George Simion, la moțiunea simplă: Florin Barbu nu merită să fie ministrul Agriculturii. Se luptă doar pentru afacerile lui Paul Stănescu

„Nu înţeleg de ce mi s-a tăiat microfonul. Pe sistemul ăsta vreţi să tăiaţi şi reţelele de socializare, ca să nu spunem adevărul, să nu spunem cine l-a pus pe acest domn Barbu ministrul Agriculturii, să nu spunem pentru cine dă cu dedicaţie legi acest ministru Barbu, să nu spunem că nu are nicio calificare, că acest ministru Barbu, ca să nu îi zicem pe nume că o să îmi opriţi microfonul, nu merită să fie ministrul Agriculturii. A retractat sărăcuţul ce a spus despre Ceauşescu, dar măcar atunci aveam un sistem de irigaţii, măcar atunci se dădeau bani în cercetare în agricultură. Acum e ministru, e obosit şi retractează, că aşa l-au pus de la partid. Să ne spună cum s-a dus el la Bruxelles, s-a înfoiat în faţa comisarului european, s-a dus să bată cu pumnul în masă, domnul ministru Barbu”, a afirmat Simion, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple pe Agricultură.

Potrivit liderului AUR, ministrul Florin Barbu, cel care „ar trebui” să se ocupe de subvenţiile pentru agricultori, „a minţit fermierii din România, în timpul protestelor, că o să se lupte pentru ei şi, de fapt, se luptă pentru Paul Stănescu”.

„Vă propun să avem o oră de ode la televizor pentru tovarăşul Marcel Ciolacu şi pentru realizările din perioada guvernării Ciolacu. Tăiaţi Facebook-ul, tăiaţi TikTok-ul, lăsaţi o oră la televiziuni să îl aplaudăm pe el şi pe partidul unic comasat pentru că apără într-adevăr agricultura românească”, a declarat George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button