Politică

George Simion, la Brăila: Un sondaj plătit de USR, a arătat că suntem pe locul 2 în preferințele românilor

Astăzi, un sondaj, întotdeauna la sondaje trebuie să ai grijă cine îl comandă, un sondaj al USR, o formațiune fondată în 2016, a arătat că suntem pe locul 2 în preferințele românilor, noi, AUR, partidul pornit pe 1 decembrie 2019. 

PSD și PNL, împreună sau separat, au condus România în această faza de deconstrucție. Ieri, un nou cabinet de miniștri a fost votat și va conduce țară pe următoarele 18 luni. 

Noi am venit la Brăila, așa cum mergem în toate județele țării și la românii din diaspora, pentru a va spune ce vrem să facem noi. Nu suntem perfecți, am avut mari greutăți pentru a naște această forță conservatoare, această forță patriotică, mulți ni s-au împotrivit, ni se mai împotrivesc și acum. 

Pe drum, venind la Brăila, tocmai am aflat că am 400 de mii de euro în conturi și mă sună toată lumea să îi dau și lui. Nu am! Am trecut în declarația de avere ceea ce a fost la nuntă pentru că așa este corect, toate darurile, toate alimentele care au fost la nuntă. Va mulțumesc fiecăruia dintre voi care ați fost acolo, care m-ați onorat cu prezența voastră. 

Sunt sărac din punct de vedere material. Nu pentru bogații lumești am intrat în această lupta. 

România nu e o țară săracă. România e o țară bogată.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button