Politică

George Simion îl face praf pe Marcel Ciolacu: Nu a făcut nimic pentru șoferii de la STB

Președintele AUR, George Simion, îl face praf pe liderul PSD pe propria pagină de Facebook și îl acuză de faptul că nu a luat atitudine în urma concedierilor abuzive de la Societatea de Transport București, consilierii generali ai PSD fiind părtași la această acțiune ilegală. Marcel Ciolacu a scris ieri pe pagina sa de Facebook că Nicușor Dan face o vendetă politică împotriva angajaților STB, fapt ce nu va aduce bucureștenilor un trasnport mai civilizat sau automobile noi. Liderul AUR i-a replicat lui Marcel Ciolacu cu un comentariu acid și se pare că românii îi dau dreptate lui George Simion. PSD e părtaș cu PNL la aceste concedieri colective abuzive de la STB.

„Bucureștenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice!
În loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaților Societății de Transport București – parc auto corespunzător care să asigure siguranța și confortul călătorilor, dar si condiții mai bune de muncă, directorii lui Nicușor Dan au ”rezolvat” problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societății de transport bucureștene.

Solicit autorităților responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situației create de o administrație incompetentă, dar revanșardă. Răzbunarea nu rezolvă siguranța transportului zilnic a sute de mii de oameni! Și nici lipsa condițiilor decente de transport așteptate de locuitorii Capitalei!”, a declarat Marcel Ciolacu.

George Simion: – Marcel, autorități responsabile sunt și consilierii municipali ai PSD! Reacționați!
Ca să vezi că am dreptate, voi avea mai multe likeuri la acest comentariu decât ai tu la toată postarea. – a comentat liderul AUR.

Peste 8.500 de persoane i-au dat dreptate lui George Simion, în același timp s-au strâns mii de comentarii negative la adresa PSD și a președintelui Marcel Ciolacu. Oamenii îl acuză pe Ciolacu că PSD îi fură pe români împreună cu Iohannis și PNL. Cel mai întâlit comentariu este despre faptul că PSD și-a trădat electoratul și s-a aliat cu Iohannis în loc să mergem la alegeri anticipate cum ar fi fost normal într-o democrație.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button