Politică

George Simion, după comasarea PSD cu PNL: „Este un atac asupra democrației, calcă în picioare Constituția”

Președintele AUR, George Simion, a transmis, din Statele Unite ale Americii, de la CPAC, un mesaj cu privire la ultimele evoluții de pe scena politică din România.

Acesta a spus că ceea ce se întâmplă în România este inimaginilor, un atac asupra democrației.

„Ceea ce se întâmplă acasă este inimaginabil, este un atac asupra democrației, calcă în picioare Constituția. Nu este suficient că s-au gândit să facă haos, să facă dezmăț, să dea foc la țară timp de patru luni în cazul alegerilor primarilor, acum vor să mai facă ceva de frica AUR: vor efectiv să aducă alegerile prezidențiale cu trei luni în față. Klaus Iohannis i-a chemat la raport, le-a dat direcțiile, le-a dat solicitările pe care le-a avut și PSD-ul și PNL-ul, aceste anexe ale lui Klaus Iohannis, pur și simplu au executat”, a spus George Simion.

Acesta a subliniat că AUR oricum va câștiga aceste alegeri și i-a îndemnat pe români să fie alături de Alianța pentru Unirea Românilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button