Politică

George Simion, către Rareș Bogdan: O să-și dea seama că are nevoie de bodyguard, dacă mergem prin țară

Liderul AUR George Simion a făcut un apel către prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan să meargă împreună în fiecare localitate din România, în orice comunitate din diaspora: „o să își dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus”.

„Am stat să ascult atent prezentarea candidaților noștri și cred că noi avem mai multe cadre universitare aici decât au toți ceilalți candidați care să fi trecut bacul. Avem cea mai bună listă pentru Parlamentul European. În schimb, știți ce trimit ei în Parlamentul European? Lista PNL-ului va fi deschisă de Rareș Bogdan. Stau și mă uit atent, pentru că a făcut niște declarații Rareș Bogdan despre AUR, stau și mă uit atent la ceas. Am făcut un calcul: sunt exact 1652 de zile de când Rareș Bogdan a promis că taie pensiile speciale. Și încă mai taie la ele”.

Liderul AUR face un apel public la Rareș Bogdan

„Mergem împreună, umăr la umăr, în fiecare localitate din România, în orice comunitate din diaspora vrea el, merg împreună cu el și, mergând așa pe stradă, cred că o să își dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus și pentru felul în care a păcălit românii în 2019. Asta este batjocură, este bătaie de joc la adresa românilor de 33 de ani”, încheie Simion.

George Simion a participat, duminică, la un eveniment de prezentare a candidaților AUR la Parlamentul European la Iași.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button