Politică

George Simion (AUR): Oprișane, am avut dreptate! Nu îți dau niciun ban!

Curtea de Apel București a respins apelul formulat de vicepreședintele CJ Vrancea Marian Oprișan, prin care îmi cerea despăgubiri pentru că am avut curajul, în martie, anul trecut, să arăt lumii întregi complexul rezidențial de lux pe care baronul local și l-a construit din banii românilor.

„Aceasta este casa lui Marian Oprișan, pusă pe numele mamei lui, muncitoare într-o fabrica. Casele, că sunt vreo 7, 8, una lângă alta, costă undeva la peste 3 milioane de euro. E un complex pe care un bugetar, fie el și președinte de Consiliu Județean nu avea cum să îl dobândească legal, nici el, nici mama lui, cu toate că el în declarații publice spune „mama mea sunt eu”. Dincolo de acest zid impozant, în fata căruia noi am mai protestat, este esența furtului României din ultimii 33 de ani.

Deși zona e bogată, toți au plecat sa muncească prin Italia, Spania, Germania. Dar un lucru bun tot s-a întâmplat de când am protestat aici, că Oprișan n-a mai câștigat președinția Consiliului Județean. Dar hulpavul își pregătește acum întoarcerea, ca să fure pentru el, pentru mama lui, pentru secretara pe care a luat-o de nevastă”, asta spuneam în martie 2023, din fața casei lui Marian Oprișan.

Baronul local m-a dat în judecată atunci, cerându-mi despăgubiri de imagine de peste 2,5 milioane de euro. Toată averea lui Oprișan este trecută pe numele mamei sale, care, pensionară fiind, are venituri de 4 milioane de euro.

În tot acest timp, Vrancea rămâne, sub umbra lui Oprișan, printre județele sărace ale țării.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button