Politică

Fraude electorale stopate de Ciupală Florin, candidatul AUR Breaza

Mă adresez comunității brezene și trag un semnal de alarmă referitor la câteva acțiuni pe care le-am observat în timp ce desfășurarăm campania pe străzile orașului.

Am sesizat faptul ca erau distribuite materiale care instigau la ură față de un alt candidat, asta însemnând că acestea pot fi numite acțiuni lipsite de bun simț, bazate doar pe anticampanie.

Deși, acele materiale nu mă vizau personal și nici nu au legătură cu partidul pe care îl reprezint, am apelat la organele abilitate pentru a remedia situația.

Nu știu cine a finanțat această acțiune și nici nu mă interesează însă, așa cum am spus de la început doresc o campanie curată din toate punctele de vedere, bazata pe meritocrație, fapt care m-a determinat să acționez în tocmai.

Dragi brezeni, este responsabilitatea mea să vă informez. Chiar nu v-ați săturat să fiți manipulați de diverse materiale și zvonuri din partea reprezentanților partidelor pe care le votați de atâția ani și se laudă cu istoricul pe care îl au?

Și de această dată AUR a demonstrat că mizează pe o campanie curată bazată pe meritocrație, corectitudine și bun simț. Date fiind cele de mai sus, consider ca aveți motive temeinice să îmi acordați încrederea dumneavoastră!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button