Fost ministru al Transporturilor: Metrorex este pe punctul de a intra în insolvență

Distribuie acest articol!

Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, susține că Metrorex este pe punctul de a intra în insolvență. Potrivit declarațiilor, Consiliul de Administrație ar urma să declare vineri insolvența companiei.

Deputatul PSD îl acuză pe Cătălin Drulă (USR PLUS) că ar ascunde „agenda unui jaf de proporţii” și că vrea să „atârne de gard metroul bucureștean ”.

„În spatele răngii și a declaraților războinice lui Drulă, acest „capo di tutti capi” al găștii din fruntea Ministerului Transporturilor, se ascunde agenda unui jaf de proporții. Insolvența visată înseamnă valorificarea rapidă și ticăloasă a tuturor resurselor companiei.

De altfel, pe taraba acestui guvern găsim și vom găsi în continuare bucăți din avuția națională. Avuție pe care haita lui Cîțu o consideră pradă personală și o vinde cât ai clipi în folos propriu. De ce să nu salveze Metrorex SA? Pentru că doar îngenuncheată poate compania să devină halca de bunăstare visată de o mână de progresiști susținută și de șefii haitei!”, a mai scris Răzvan Cuc, în prezent deputat PSD.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: