JUSTIȚIE

DNA face percheziții la Primăria Otopeni: Prejudiciu de 35 de milioane de lei

Anchetatorii DNA fac percheziții în sediul primăriei Otopeni într-un dosar de mare corupție în care prejudiciul constatat până la acest moment ar fi de peste 35 de milioane de lei.

Concret, susțin sursele precizate, ar fi vorba despre contracte de efectuare utilități, precum canalizare, gaze, în cadrul cărora nu s-ar fi efectuat serviciile contractate, conform actelor întocmite.

Prejudiciul constatat de specialiștii Direcției prin neefectuarea serviciilor contractate ar fi de peste 35 de milioane de lei noi.

Este de menționat că primarul orașului Otopeni se află în funcție din anul 1996 el fiind constat reales ulterior.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011 – 2017, în legătură cu derularea unor contracte de execuție lucrări.

În cursul zilei de 13 septembrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare la o instituție publică situată în județul Ilfov”, a anunțat marți, pe pagina oficială Direcția.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button