Politică

Cozmin Gușă, amenințat în direct de Pandele la Gold FM

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, aflat în centrul scandalului referitor la „azilele groazei”, a fost protagonistul unui alt episod ciudat, în direct la Gold FM.

Pandele l-a sunat pe realizatorul emisiunii, Cozmin Gușă, și i-a transmis un mesaj cu iz de amenințare, în contextul în care Gușă și invitatul său dezbăteau tocmai cazul azilelor.

„Bine prietenul meu cu ghilimele, vorbim după emisiune, prietenașul meu. Bine, prietenul meu, vorbim după, prietenul meu. Te aștept după emisiune,  când poți, prietenul meu… ca să faceți subiecte cu mine.”, a afirmat Pandele.

Pandele și scandalul azilelor groazei

Florentin Pandele ar fi știut încă din octombrie 2021 că la un azil din Voluntari se întâmplă lucruri potențial ilegate, potrivit unor documentele publicate de Centrul de Investigații Media. Vecinii azilului au trimis mai multe adrese la Primăria Orașului Voluntari și chiar au dat instituția în judecată.

Ulterior, primarul a susținut că nu știa despre adresele respective, nici despre proces, pentru că secretara unității administrativ teritoriale ar fi semnat în locul lui.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button