Social

Clujenii vor să fie curățată Piața Gării: Copilul meu nu ar trebui să fie obligat să vadă toți boschetarii pișați pe ei

Clujenii care locuiesc pe strada Horea, în apropiere de Gara CFR, sunt deranjați de oamenii fără adăpost care își fac veacul în acea zonă. Cei mai mulți cerșesc și deranjează trecătorii, iar unii dintre ei devin chiar agresivi, scrie Ziar de Cluj.

„Locuim pe strada Horea la nr 76 . Zi de zi observ cum în zona noastră și zona Panemar este plin de oameni dubioși, e plin de Săli de jocuri de noroc, toate împinse cumva în această zonă. Nu știu dacă forțat sau nu, aici ați făcut un fel de “sin city” unde poliția si Jandarmeria nu fac nimic. Consider ca și eu am dreptul la siguranța când ies cu familia pe stradă și copilul meu nu ar trebui să fie obligat să vadă toți boschetarii pișați pe ei si toți dubioșii strânși in fata sălilor de jocuri să fumeze. Suntem în Cluj dar parcă suntem în Turda. Situația este de mai mulți ani. Pe când tot restul orașului se dezvolta intr-un fel sau altul, aici nu se face nimic. Rușine”, își exprimă nemulțumirea  un clujean.

În ultima perioadă, clujenii au făcut mai multe sesizări cu privire la boschetarii care au acaparat mica piațetă de lângă stația de autobuz. Locuitorii din zonă susțiin că aceștia miros urat, aruncă gunoaie pe jos și se iau de cetățeni.

„E plin de oameni fără adăpost. Dorm pe bănci (beau, urinează acolo unde apucă, mizerie de nedescris) emana un miros îngrozitor. Chiar nu se pot lua măsuri? În stația de autobuz pute din cauza lor”, a semnalat un alt clujean.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button