Politică

Claudiu Târziu(AUR): Liderii UE pregătesc populația pentru război îndelungat. Mai dorește cineva PACEA în Europa?

Liderul AUR, Claudiu Târziu, critică atitudinea liderilor UE în privința atitudinii pro-război în Ucraina în loc să caute soluții pentru pace.

„În fiecare zi mor oameni în conflictul din Ucraina, iar alții iau calea pribegiei. Clădirile, afacerile și viețile distruse par să nu ne mai impresioneze. După valul de emoție din primele zile, știrile despre război se pierd în vacarmul general despre inflație, criza energetică, venirea iernii, prețuri.

Dincolo de retorica liderilor mondiali sau europeni, impresia e că acest conflict este urmărit și alimentat de toate părțile. Nimeni nu își pune cu adevărat problema păcii, ci doar a înfrîngerii celuilalt.”, a scpus Claudiu Târziu.

Președintele CNC al AUR, Claudiu Târziu, consideră că ar fi necesare discuții de pace pentru scurtarea războiului din Ucraina.

„Liderii principalelor țări europene își pregătesc populația pentru un război îndelungat, dar nu am văzut pe nimeni făcînd eforturi serioase pentru scurtarea conflictului.

Mai dorește cineva pacea?
Care credeți că ar trebui să fie poziția României?”, îi întreabă liderul AUR pe români.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button