Cîțu: Românii să se vaccineze și renunțăm la purtatul măștii LA TOAMNĂ

Distribuie acest articol!

Premierul Florin Cîțu le transmite românilor să se vaccineze dacă vor să se renunțe la purtatul măștii în spațiul liber. Cîțu anunță că până acum s-au vaccinat 2 milioane de cetățeni.

„2 milioane de oameni vaccinați anti-COVID, adică 10% din populație, până la sfârșitul lunii martie, în România. În acest weekend vom ajunge la primul milion de români vaccinați cu prima doză. Sunt veștile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecție. Dacă mergem cât mai mulți să ne vaccinăm, în toamnă putem renunța la purtatul măștii”, scrie Florin Cîţu pe Facebook.

Acesta îi sfătuiește pe oameni să respecte noile măsuri ca să oprească numărul de infectări și să îmbunătățească situația din spitale. „Depinde doar de noi să revenim la normalitate”, adaugă premierul.

Comitetul Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva Covid-19 anunța, vineri, că de la începutul campaniei de vaccinare au fost vaccinate în România 1.888.032 de persoane, din care 976.169 au primit prima doză, iar 911.863 ambele doze.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: