Politică

Cioloș: indemnizație nesimțită de peste 310 mii EURO din bani publici

Cel puțin 310.000 Euro din bani publici a primit Dacian Cioloș în calitate de fost comisar european. A încasat banii sub forma unei indemnizații speciale de minim 8.500 Euro pe lună timp de 3 ani. Nu a lucrat absolut nimic pentru acești bani, i-a primit pur și simplu în calitate de „fost”, relatează Grupul de Investigații Politice.

Ei, tocmai Cioloș ăsta, regele banilor publici nemunciți, s-a găsit să ne explice acum cât de rele sunt pensiile speciale, indemnizațiile speciale și sporurile bugetarilor  din România.

Dacian Cioloș a fost instalat comisar european de către Traian Băsescu și PSD, exact oamenii și partidele în care lovește acesta cel mai mult.

Partidul său s-a bătut cică să elimine pensiile speciale în mandatul precedent dar a fost nevoie ca să intre AUR în parlament ca să o și facă pe bune.

În mandatul său a reușit cu succes să îngroape agricultura românească în timp ce Franța prospera și vindea în România legume. Așa se întâmplă când oficialii români nu mai răspund Bucureștiului ci Parisului.

Cioloș a primit indemnizația specială din noiembrie 2014 până în octombrie 2017. Cioloș nu a mai depus declarație de avere pentru veniturile din 2017.

Documente:

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button