Magazin

Ce mesaj a transmis Chef Sorin Bontea urmăritorilor lui?

În cadrul semifinalei emisiunii Chefi la Cutițe sezonul 8, chefii au întâmpinat o situație inedită.

Primul semifinalist al acestui sezon a fost Roxana Blenche din echipa lui Chef Florin Dumitrescu și cel de-al doilea semifinalist a fost Ionuț Belei din echipa lui Chef Sorin Bontea. În schimb, nu aceeași bucurie a împărtășit-o cel de-al treilea finalist.

Maria Șandru și Paul Maxim au avut același număr de puncte calificându-se amândoi pentru același loc. Chefii au fost puși să analizeze situația, urmând să decidă care va fi al treilea semifinalist dintre cei doi.

Din cauza faptului că, atât Cătălin Scarlătescu, cât și Sorin Bontea își doreau să aibă propriul om din echipă în semifinală, decizia a rămas la latitudinea lui Chef Florin Dumitrescu.

Chef Dumitrescu a ales în final pe Maria Șandru, din echipa lui Sorin Bontea.

Astfel, Chef Sorin Bontea a mers mai departe în finală cu 2 concurenți, alături de concurentul lui Chef Florin Dumitrescu.

Situația tensionată a stârnit controverse în mediul online pe paginile oficiale ale Chefilor.

Miile de comentarii si de reacții ale spectatorilor l-au făcut pe Sorin Bontea să reacționeze la comentariile adresate acestuia pe pagina de Facebook:

„Pentru că sunt prea multe întrebări și comentarii, o sa încerc să răspund la ele aici:

1. Într-o competiție de gătit, farfuriile sunt cele care vorbesc. Indiferent ce afinități avem, de cine ne place sau nu, noi jurizăm farfuriile care ne vin în față, fără a ști ale cui sunt.

2. Sunt un om de echipă, bucătăria este în general o muncă de echipă și îmi susțin oamenii care muncesc alături de mine. Nu cred că fair-play înseamnă să renunți la ei din teama de a fi judecat.

3. Atât eu cât și Cătălin am luptat pentru oamenii noștri, așa cum cred că ar face oricare dintre voi, iar Florin a ales în funcție de statistici, de notele obținute, fără pic de subiectivism.

4. A fost un sezon cu concurenți extrem de buni, foarte talentați, cu un nivel de competiție nemaiîntâlnit până acum la Chefi la Cuțite.

Succes finaliștilor! Ne vedem diseară!”, a declarat acesta pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: pagina de Facebook – Chef Sorin Bontea

Back to top button