Avocatul Gheorghe Piperea le recomandă celor care poartă mască la mare să poarte centura de siguranță chiar și când nu sunt la volan

Distribuie acest articol!

Recomandarea aberantă de a purta mască inclusiv în apa mării pentru că este spațiu public a iscat discuții în mediul online. Avocatul Gheorghe Piperea consideră că această idee este lipsită de orice urmă de logică și le sugerează celor care se vor conforma să poarte centură chiar și când nu sunt la volan.

Comentariul avocatului are la bază un pamflet al unei publicații din SUA care ironiza recomandările Centrului pentru prevenirea și controlul bolilor din SUA.

Pentru cei care poartă masca în aer liber și sunt deciși să o poarte și în valurile mării sau la piscină, această recomandare vine ca o consecință logică. Nasol, totuși, că Fauci a schimbat din nou macazul, spunând că nu mai trebuie trei măști pe față (când ești singur în mașină.) și că riscul de a face covid dacă nu purtăm mască în aer liber e minuscul. CDC (Centrul pentru prevenirea și controlul bolilor din SUA n.r.) se poate întoarce, acum, la exerciții de avertizare cu zombies”, a scris avocatul Piperea pe pagina sa de Facebook.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: