Știrile 60m.RO

AUR a înregistrat două mari succese la sfârșitul săptămânii care tocmai a trecut

AUR a înregistrat două mari succese la sfârșitul săptămânii care tocmai a trecut. Sâmbătă, 22 iulie, a avut loc lansarea candidaților noștri la alegerile europarlamentare din 2024, în fața a peste 6000 de oameni, la Arenele Romane.

Ne-am bucurat, de asemenea, și de prezența a numeroși parteneri străini – politicieni, demnitari și jurnaliști din țări precum Italia, Polonia, Suedia, Finlanda, Franța, Belgia, Spania, Estonia, Slovacia, Croația, Irlanda sau Israel.

Duminică, 23 iulie, am găzduit la Parlament cea de-a doua ediție a conferinței internaționale „Supremația constituțiilor naționale în fața birocrației europene”, eveniment lansat pentru prima dată în februarie 2022.

Toți vorbitorii străini (parlamentari, europarlamentari, lideri de partid sau reprezentanți ai mass media) au fost de acord, într-un glas, că avem nevoie de o Europă mai bună, în care să primeze națiunile suverane, tradițiile și specificul local, credința creștină, familia naturală, totul în spiritul libertății și a exprimării neîngrădite de nicio agendă ideologică.În 2024, vom câștiga alegerile europarlamentare și vom trimite la Bruxelles oameni patrioți, bine pregătiți, care să reformeze Uniunea Europeană, astfel încât birocrații rupți de realitate din birourile Comisiei Europene să dea înapoi puterea statelor membre și celor pe care națiunile Europei i-au ales prin vot!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button