Alexandru Săraru, analist politic: AUR este recunoscut pe plan internațional

Distribuie acest articol!

George Simion, copreşedintele AUR, a avut o serie de întrevederi joi, 21 ianuarie, la Bruxelles, cu europarlamentari conservatori, discuţiile vizând pachetul de mobilitate care afectează transportatorii români, Pactul Verde european (Green Deal) care „va vulnerabiliza sistemul naţional energetic, inclusiv prin închiderea termocentralelor”, precum şi teme de actualitate precum “instituirea unui paşaport de vaccinare” sau „cenzura practicată de Big Tech (Facebook, Twitter, YouTube)”.

În cadrul emisiunii Știrea Zilei, realizată de Doina Grosu, analistul politic Alexandru Săraru a afirmat că ar trebui să colaborăm mai strâns cu Polonia și că avem foarte mult de învățat de la polonezi, în primul rând – importanța istoriei

Întrebat ce impact are întâlnirea dintre George Simion și membri ai partidului de guvernământ din Polonia, analistul politic a afirmat: „Impactul este uriaș. În primul rând este vorba despre o recunoaștere a celor de la AUR, care au reușit într-un an de zile, partid abia înființat, să fie cunoscut, să ajungă în Parlament. Mai mult decât atât, să ajungă acum să aibă legături cu alte partide din alte state europene”. 

Analistul politic apreciază lupta dusă în continuare de George Simion și de AUR pentru reîntregirea României. 

Emisiunea Știrea Zilei din 25 ianuarie poate fi urmărită aici:


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: