Politică

Adrian Zorlescu – candidat AUR la Președinția CJ Gorj: Ieșiți la vot pentru viitorul României! 

Adrian Zorlescu – candidat AUR, Președinția CJ Gorj afirmă că este esențial să ne implicăm activ în procesul democratic și să ne exercităm dreptul de vot. 

  • ”Ieșiți la vot pentru viitorul României! Este esențial să ne implicăm activ în procesul democratic și să ne exercităm dreptul de vot.Doar prin participarea noastră putem aduce schimbarea de care România are nevoie. Nu putem rămâne pasivi în fața unei clase politice care, timp de 34 de ani, a compromis viitorul țării noastre.

Este timpul să ne facem vocile auzite și să alegem lideri care să pună interesul cetățenilor pe primul loc.

Fiecare vot contează și fiecare dintre noi poate face diferența!Haideți să arătăm că suntem o forță și că dorim o Românie mai bună, fără influența negativă a actualelor partide PSD și PNL. Acum este momentul să acționăm, să fim uniți și să luptăm pentru o schimbare reală.

Mobilizează-te și încurajează-ți familia și prietenii să facă același lucru.

Împreună putem crea o Românie mai justă și mai prosperă. Nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru! Ieșiți la vot!”, spune Adrian Zorlescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button