Politică

Adio, Schengen pentru România! 66% dintre austrieci s-au săturat de migrație

România nu intră prea devreme în Schengen. 66% dintre austrieci nu mai vor migranți în țară, iar guvernul trebuie să se supună.

66% dintre austrieci sunt contra migrației, astfel că România își ia adio de la Schengen. România e ținută afară de Austria sub pretextul că nu oprește migrația.

Este un mandat clar pentru guvernul federal: 66% dintre austrieci sunt de părere că guvernul federal nu face suficient pentru a combate imigrația ilegală, potrivit unui nou sondaj realizat de institutul de cercetare a opiniei publice INSA.

Adio, Schengen pentru România! 66% dintre austrieci s-au săturat de migrație

Există o îngrijorare tot mai mare în rândul populației în ceea ce privește imigrația ilegală, după cum arată un sondaj recent al INSA pentru eXXpress: 66% dintre austriecii intervievați consideră că guvernul federal nu face suficient pentru a combate imigrația ilegală.

Doar 21% dintre respondenți sunt mulțumiți de măsurile luate, în timp ce 10% sunt indeciși, iar 3% nu au dorit să comenteze pe această temă.

Toți sunt nemulțumiți

Această opinie este împărtășită de toate cele trei grupuri de alegători intervievați (centru-stânga, centru, centru-dreapta). Cele mai frecvente critici la adresa activității guvernului în ceea ce privește imigrația ilegală vin din partea cetățenilor de dreapta, 81% dintre aceștia fiind de acord. În rândul respondenților cu orientare de stânga, 53% și-au exprimat nemulțumirea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button