Politică

VIDEO: Casa Unirea și nea Petrică Daea, o țeapă de proporții dată românilor. A început reorganizarea

Ministrul agriculturii, Petre Daea, vrea să redeschidă celebrele magazine de stat „Unirea”, unde micii agricultori își vor putea vinde produsele. Guvernul a aprobat deja organizarea acestor centre. Proiectul Casa Unirea este o țeapă de proporții dată fermierilor români. Prin Casa Unirea au fost angajate la stat neamurile politicienilor și lipitorii de afișe, nemaivorbind de jaful colosal din banii românilor.

Rafturile magazinelor Casei Unirea au rămas goale după ce producătorii care livrau produse locale nu și-au primit banii și au decis să întrerupă colaborarea cu unitatea inaugurată cu fast de Viorica Dăncilă și Petre Daea. Deși contractual, oamenii trebuiau să își primească banii în termen de 15 zile de la livrarea mărfii, producătorii nu și-au primit sumele cuvenite pentru produsele ce s-au vândut. 14 milioane de lei au fost delapidați prin proiectul lui Petre Daea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button