USR și PNL se ceartă, în timp ce Ploieștiul stă sub gunoaie

Distribuie dacă ți-a plăcut

Liderii locali ai USR PLUS și PNL Prahova sunt în plin scandal, Ploieștiul se umple de gunoaie de la o zi la alta din cauza companiei Rosal și a proastei administrări a orașului. Actualii conducători ai urbei nu sunt în stare să ajungă la o înțelegere concretă și să rezolve problema salubrizării. Mai grav este că acești incompetenți nu spun nimic despre angajații care nu și-au mai primit salariile și nu mai au un loc de muncă.

„Parlamentarii USR PLUS de Prahova, Andrei Lupu, Aurel Oprinoiu și Mihai Polițeanu, au luat act de decizia primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici, de a demisiona din calitatea de membru al Consiliului director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor – Prahova” (A.D.I. Deșeuri Prahova). Este un semn că pentru Ploiești s-a ajuns pe un drum închis, plin de gunoaie.

Nu este, însă, o soluție, ci mai degrabă un semnal că ADI nu mai este un organism care lucrează în favoarea ploieștenilor. Demisia din Consiliu oricum nu echivalează cu ieșirea din ADI. Salutăm faptul că primarul Andrei Volosevici a ajuns la concluzia că “Modul în care sunt gestionate deșeurile, la nivelul municipiului Ploiești, nu mai poate continua așa”.

Asta a spus USR PLUS Ploiești de la început: despărțirea de ROSAL este singura opțiune pentru a rezolva problema mizeriei din Ploiești!Ploieștiul trebuie doar să vrea să lupte, și în instanță dacă va fi cazul, pentru a demonstra evidența: contractul ROSAL-ADI nu a fost un mijloc pentru îmbunătățirea serviciilor de salubritate, ci doar o vacă de muls bani pentru partidele politice.

Este o afacere de corupție transpartinică, protejată în continuare de la nivelul majorității PNL de la conducerea Consiliului județean. Așadar, cheia stă în decizia politică de la nivelul Primăriei Ploiești, Consiliului județean Prahova și majorității primăriilor din ADI. Să nu uităm că, la conducerea ADI, a fost numit un pesedist, vinovat și el pentru dezastrul de salubritate și cel care a semnat Statutul ADI în 2016 din partea Municipiului Ploiești.

Lipsa de curaj politic de până acum și înțelegerile subterane cu ROSAL și PSD/PRO România costă în continuare Ploieștiul bani, sănătatea oamenilor și frumusețea orașului. De asemenea, nu putem merge mai departe cu jumătăți de măsură.Continuăm, deci, să cerem rezilierea contractelor dintre Ploiești și ROSAL și ADI și ROSAL, precum și organizarea unei proceduri competitive transparente și profesioniste pentru selecția unui nou operator de salubritate, care să poată fi sancționat în caz de nerespectare a obligațiilor contractuale.”, notează Mihai Polițeanu de la USR pe pagina sa de Facebook.


Distribuie dacă ți-a plăcut
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: