Social

UNIVERSITATE. Românii ies în stradă pe 2 octombrie: PENSIILE și SALARIILE sunt de mizerie

Românii își anunță prezența în număr mare în Piața Universității din București în data de 2 octombrie, la ora 17.00. Pensionarii și salariații din România, alături de sindicatele cu adevărat serioase și patriotice răspund astfel apelului lansat de către George Simion, liderul partidului AUR.

Salariile din România sunt de mizerie, cele mai mici din Uniunea Europeană. Românii sunt tratați ca mână ieftină de lucru deși muncesc foarte mult și își fac foarte bine treaba.

Sistemul, adică slugile de PSD, PNL și USR țin pe români în sărăcie cu un salariu minim cu puțin peste 1.400 de lei. Unul din trei români trăiește cu această mizerie de salariu și partidele sistemului refuză să îl crească deoarece și-ar supăra astfel stăpânii străini, cei care vor ca românii să fie sărăci și să stea cu mâna întinsă.

Salariile mici din România sunt ținute scăzute datorită unei structuri infracționale organizate în partide politice și care distruge țara. Ei vor ca românii să plece de acasă, să stea prin alte țări și să își piardă speranța, căci fără de speranța România va fi mai ușor de stăpânit, ocupat și probabil de dezemembrat. Avem peste 4 milioane de români care trăiesc în afara țării, partidele sistemului țin salariile mici și românii în sărăcia. România a pierdut mai mulți cetățeni decât în timpul celor două războaie mondiale.

Salariații vor să iasă în stradă, căci prețurile au explodat, pâine, uleiul și orezul costă de două mai mult decât anul trecut. Tarifele la gaz și la curent electric s-au dublat sau triplat iar iarna va veni cu facturi duble la întreținere. De vină sunt partidele sistemului și actualul guvern condus de către Florin Cîțu, un om pus ca să fie controlat ușor de cei care vor să distrugă România.

George Simion și AUR au propus o soluția simplă: creșterea salariului până aproape de dublare și scăderea impozitelor și taxelor astfel încât angajatorul să nu fie afectat. Însă PSD, PNL și USR dețin majoritatea în parlament și ele se opun, aceste partide nu vor binele românilor.

Pe 2 octombrie nu vor ieși în stradă doar salariații, dar alături vor ieși și sindicatele. Sistemul promite creșterea salariului minim cu 100 de lei, o propune chiar Marcel Ciolacu, dar ei trăiesc cu salarii de mii de euro și nu de doar 300 de euro. Nimeni nu poate trăi cu acești bani așa că în stradă pe 2 octombrie vor ieși și pensionarii, categoria socială cea mai afectată de explodarea prețurilor la pâine și ulei și a tarifelor la gaz și curent.

Din palatele lor scumpe, cumpărate din banii furați de la români și ascunse pe numele mamelor și amantelor, politicienii corupți să cer să fim solidari, să înțelegem că nu se poate mai mult, dar ei oferă sute de milioane de euro către partidele politice.

Țara este devalizată.

Pe 2 octombrie vor ieși în stradă și mamelor, ale căror copii primesc sub 50 de euro ca să își crească copiii. PNL, PSD și USR lasă familiile cu mulți copii în sărăcie, refuză să ajute și să ofere alocații mai mari.

George Simion cheamă toți românii în stradă, altă cale nu mai există, aceste partide una spun în campania electorală și alta spun când au puterea.

Au împărțit pe români în vaccinați și în nevaccinați, ne cer pașapoarte ca să mergem în magazine și la restaurante, vor să instaureze o dictatură sanitară deoarece nu sunt în stare să conducă România. Au avut toată vara să se ocupe de pandemie și nu au făcut decât campanii politice pentru alegerile interne din partide. Ei fac adunări politice cu mii de politicieni, dar spun românilor că la partide nu se ia coronavirusul ci doar în școli și în restaurante.

Ne țin copiii departe de școală căci ne vor proști și controlabili. Politicienii sunt proști , trădători și se comportă precum niște slugi. Ei primesc comenzi din afara României și le execută fără să pună întrebări deși ei pot vedea că fac mult rău românilor. Stăpânii le aruncă câte un os să îl roadă și slugile sunt mulțumite, însă românii s-au săturat și vor să iasă în stradă.

Vine iarna și iar vor să ne închidă în case, ne obligă să ne vaccinăm, ne pun condiții dacă nu o facem. Românii nu mai sunt considerați oameni ci animale care trebuie să se supună, nu mai ai dreptul să alegi pentru tine. Afacerile noastre sunt în pericol, vor să ne închidă.

Pe 2 octombrie românii vor demonstra că nu vor să fie slugi, că ei sunt stăpâni aici în România. La ora 17.00 se strânge lumea multă la universitate și partidele vor vedea la cine este cu adevărat puterea: la români.

George Simion de la AUR cere patrioților români să nu se mai lase dezbinați și să nu se mai atace între ei. A venit timpul ca patrioții să fie uniți și să lupte împreună împotriva ocupației străine a României exercitate prin clanurile infracționale organizate în partidele politice.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button