Știrile 60m.RO

Un dealer german a făcut modificări la Dacia Duster: Un SUV de succes!

Un dealer german a efectuat unele ajustări la modelul Dacia Duster cu intenția de a îmbunătăți performanțele acestuia în teren accidentat. SUV-ul produs la Mioveni a fost echipat cu anvelope cu un design mai agresiv, bare de protecție metalice și alte modificări personalizate pentru a-i spori capacitățile.

De la debutul primei generații, Dacia Duster a fost frecvent elogiat pentru abilitățile sale remarcabile pe teren accidentat. Dacia a identificat rețeta unui SUV de succes: accesibil, spațios și suficient de capabil în afara drumurilor asfaltate, conform ProMotor.

Cu o înălțime la sol de 21 de centimetri, Dacia Duster se află într-un segment respectabil. Mai mult decât atât, consolele scurte și barele profilate care asigură unghiuri de atac favorabile contribuie la capacitatea mașinii de a naviga cu succes pe terenuri mai dificile. De asemenea, greutatea redusă și rapoartele de transmisie scurte compensează eficient cifrele moderate ale puterii motorului.

Dealerul german Carpoint, cunoscut pentru personalizarea Daciilor Duster prin adăugarea de jante și culori vii, a decis să aducă o ușoară schimbare în abordarea sa. De această dată, ne prezintă o Dacia Duster adaptată pentru aventurile în natură.

În ceea ce privește aspectul exterior, mașina a fost echipată cu un folie de camuflaj de culoare neagră, precum și protecții metalice pentru bara frontală și praguri. De asemenea, a fost adăugat un portbagaj pe acoperiș, pe care este montată o roată de rezervă. În ceea ce privește roțile, au fost montate jante din tablă, echipate cu anvelope cu un aspect mai agresiv, potrivite pentru teren accidentat.

Deși nu avem informații detaliate privind modificările la nivel tehnic, este probabil că trenul de rulare a rămas neschimbat. Modelul prezentat pe platforma Mobile.de este echipat cu un motor de 1,3 litri și 150 CP, cel mai puternic motor disponibil pentru Duster, și o cutie manuală cu 6 trepte. Tracțiunea integrală este, desigur, inclusă, deoarece este un vehicul gândit pentru off-road.

Dacia Duster este bine echipată, având în dotare scaune încălzite, sistemul de infotainment Media Nav, camere Multi View, climatizare automată, oglinzi electrice și geamuri acționate electric. Cu toate acestea, meritul de a plăti suma de 30.990 de euro cu TVA depinde de mai mulți factori, cum ar fi bugetul dumneavoastră, preferințele personale și piața locală pentru mașini.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button