Politică

Tupeu de borfaș PSD: Marcel Ciolacu a zburat cu un avion de lux la Baia Mare, apoi a mâncat la cantina populară alături de muncitori

Premierul Marcel Ciolacu a făcut vineri o vizită electorală la Baia Mare, unde a vizitat o fabrică de mobilă și i-a susținut pe candidații PSD în alegerile locale. El a ajuns la Baia Mare cu un avion privat Gulfstream G200 Galaxy închiriat de la firma Myjet.

Șeful PSD a coborât din avion alături de Mihai Tudose, șeful campaniei electorale la europarlamentare, și Paul Stănescu, secretarul general al partidului, după cum arată imaginile surprinse de un cititor 60m.ro.

El a aterizat la 9 dimineața și a plecat în jur de ora 14.00.

Ciolacu: Am fost astăzi la fabrica de mobilă Aramis, cel mai mare producător și exportator de mobilă din Maramureș. Vorbim de o firmă cu capital integral românesc, care oferă locuri de muncă pentru mai mult de 5.500 de oameni.

marcel Ciolacu cu avionul la Baia Mare
marcel Ciolacu cu avionul la Baia Mare
Marcel Ciolacu mananca paine ciorba cantina Baia Mare la cantina
Foto: Marcel Ciolacu / FB
Marcel Ciolacu mananca paine ciorba cantina Baia Mare la cantina
Foto: Marcel Ciolacu / FB

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button