JUSTIȚIE

Terheș: A avut Cătălin Predoiu mandat de la Guvern și coaliția PSD-PNL să susțină extern federalizarea UE și a României?

A avut Catalin Predoiu mandat de la Guvern si coalitia PSD-PNL sa sustina extern federalizarea UE si a Romaniei?A doua zi dupa ce Comisia de modificare a legilor justitiei a scos obligativitatea deciziilor CCR si ICCJ pentru magistrati, Catalin Predoiu s-a laudat la o intalnire pentru federalizarea Europei cu marea sa realizare de impunere a „suprematiei dreptului UE” peste Constitutia Romaniei!!!!!, afirmă pe Facebook europarlamentarul Cristian Terheș.

CE MAI SUSȚINE TERHEȘ:

Pe data de 13.10.2022 parlamentarii PNL si PSD, instruiti de Catalin Predoiu si Robert Cazanciuc, au votat in Comisia pentru modificarea legilor justitiei eliminarea abaterii disciplinare pentru magistratilor care nu respecta deciziile CCR si ale ICCJ.

Am explicat intr-o serie de postari care va fi efectul eliminarii acestei abateri, ce va merge de la abuz pana la arbitrariu si haos in justitie.

Mai grav, insa, este ca asistam la un atac coordonat de afara prin tradatori din interior impotriva existentei statului roman, care poate exista atata vreme cat exista Constitutia statului.

Or, ce tradatorii Catalin Predoiu si Robert Cazanciuc au facut, cu votul celor de la PNL si PSD din Comisie, a fost sa submineze exact fundamentul statului roman.

Mai multi din PNL si PSD m-au contactat socati, ca nu inteleg ce le-a venit celor doi, ca lor le-au spus altceva etc.

Adevarul e ca Predoiu ii minte pe toti, de la ambasade la colegi de partid, pentru a intra in gratiile unor forte externe globaliste neomarxiste care vor federalizarea UE si distrugerea statelor nationale suverane.

Robert Cazanciuc, care vrea sa fie el ministru de justitie la rotativa, se face si el pres in fata acestor forte, pentru a le intra in gratii.

Important de retinut este ca in forma noilor legi ale justitiei, aprobate de Guvernul Ciuca si trimise la Parlament, abaterea pentru magistratii care nu respecta deciziile CCR si ICCJ nu exista. Dupa scandal public a fost reintrodusa la Camera Deputatilor.

Acum, insa, cand legile trebuie sa mearga la Senat pentru vot final, a fost scoasa explicit cu votul PSD, PNL, UDMR si USR.

Adica, aceiasi parlamentari PSD si PNL care au votat pentru reintroducerea abaterii, acum au votat pentru eliminarea ei. Adica s-a votat la ordin. Asta nu se putea face fara instructaj de la Ciolacu si Ciuca.

Intrebarea mea publica, insa, este: stiu Ciolacu si Ciuca ce e facut si spus Predoiu a doua zi dupa votul din 13.10.2022?

Va spun eu ce a facut: a participat pe data de 14.10.2022, ca invitat de marca, la o conferinta la Trier unde s-a vorbit despre „suveranitatea europeana” si relatia acesteia cu „suveranitatea nationala”.

Nu exista „suveranitate europeana”, deoarece UE nu este un stat. Exista doar suveranitatea statelor membre UE, suveranitate care e prevazuta explicit in constitutiile acestor state.

Cand s-a supus la vot, in urma cu ani de zile, tratatul constitutional al UE, a cazut la vot, pentru ca europenii nu vor federalizarea UE.

Daca prin vot proiectul de federalizare al UE a cazut, se impinge acest proiect anti-national prin Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si re-definirea doctrinara a acestui concept, pentru a putea fi confiscat.

E exact strategia folosita de neomarxisti, care confisca termeni si-i redefinesc (parinti, familie, mama/tata, barbat/femeie etc).

Aveti mai jos captura de pe agenda conferintei federaliste unde Catalin Predoiu a luat cuvantul pe data de 14.10.2022.

Concluzia conferintei e ca pentru salvarea UE e nevoie ca aceasta sa devina o federatie. Adica statele sa devina un fel de judete in UE.

Acelasi lucru l-a sustinut si Catalin Predoiu la conferinta, unde a spus ca „suveranitatea Romaniei trebuie exercitata in interiorul UE”.

Adica noi sa avem un cuvant de spus doar in interiorul UE, nu in afara ei, unde acolo au altii cuvantul.

Intrebarea e: a avut manadat Catalin Predoiu de la guvern si coalitia de guvernare PNL-PSD sa accepte federalizarea Europei, „suveranitatea Europeana” si suprematia dreptului europeana peste Constitutie?

Aveti mai jos link sa va convingeti despre ce s-a discutat la acea conferinta.

Congress

Ii solicit public tradatorului Catalin Predoiu sa-si publice discursul pe care l-a tinut la aceasta conferinta!

P.S. Scrieti celor din PSD si PNL sa voteze impotriva acestor legi ale justitiei care distrug complet justitia din Romania si suveranitatea tarii!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button