Politică

Surse: Deca umblă pe la ambasade pentru odraslele parlamentarilor. Profesorii: „Nu mai este doar o revoltă a profesorilor, ci o revoluție la nivel național”

Potrivit unui mesaj postat pe grupurile interne ale cadrelor didactice, ministrul Educației Ligia Deca umblă pe la ambasade de grija odraslelor de parlamentari care nu își vor primi diploma de bacalaureat la timp din cauza grevei din educație. Ligia Deca nu s-a prezentat astăzi la negocierile cu sindicatele. La discuții a fost trimis un secretar de stat.

Tocmai am avut o ședință de Sindicat in care ni s-a comunicat :

✓ Să fim puternici , să mai rezistăm săptămâna aceasta;

✓ sunt foarte mulți copii de parlamentari care vor la facultăți în afara țării. Deca ar fi fost pe la ambasade să spună să îi primească dar diploma de bacalaureat să o aducă în septembrie. Evident că nimeni nu a fost de acord cu așa ceva.

mâine se vor depune actele necesare pentru o nouă pichetare și marș ( pe un traseu mult mai scurt) spre Cotroceni pentru joi (sau vineri). Au zis că dacă fac traseul lung noi vom renunța,dar uite că nu le-a mers.

✓ca să ne facă să renunțăm vor veni și cu informația prin care nu mai recuperăm și nu ne mai luăm banii.

✓ important este să nu mergem la supraveghere la examene. Sunt disperați, caută oameni chiar și din afară,de la particulari ca să ne înlocuiască,dar nu au oameni suficienți.

✓ județul cu cei mai mulți oameni în grevă ,peste 93%, este Harghita. Dacă ei pot, Bucureștiul nu poate. Totuși, capitala-i fruntea!!! ( să nu se supere Banatul).

✓ Țineți cont că sunt și alte categorii sociale care ne susțin. Nu mai este doar o revoltă a profesorilor,ci o revoluție la nivel național. Nu vom mai avea ocazia asta 10-15 ani de acum încolo.

UNIȚI SUNTEM MAI PUTERNICI!!

Cristina Daniela

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button